CAMP

GridGrid
Akcija
ARTIKAL TRENUTNO NEMAMO NA STANJU
Rukavice G HOT DRY

Rukavice G HOT DRY

10 700.00rsd
Rukavice G HOT DRY

Rukavice G HOT DRY

10 700.00rsd

G Hot Dry su rukavice visokih performansi za planinarenje i alpsko skijanje. PrimaLoft® 100 g/m2 izolacija održava ruke toplim i suvim bez ugrožavanja udobnosti. DRYZONE® vodootporna i prozračna membrana je idealno prilagođena složenim zahtevima korisnika. Kožna ojačanja između palca i kažiprsta osiguravaju snagu i izdržljivost, a Grip’R zakrpe na dlanu pomažu pri lakšem manevrisanju sa rakavicama.

Blokator pada - Cobra 30m

Blokator pada - Cobra 30m

134 028.00rsd

Blokator pada sa samouvlačenjem sa sajlom dužine 30 m. Sertifikovano za horizontalnu/nagnutu upotrebu sa dodatnim spoljnim apsorberom energije. Čelični sajla od pocinčanog čelika debljine 4,8 mm, otpornosti na kidanje od 12 kN zaštićena je izdržljivim ABS poklopcem.

ARTIKAL TRENUTNO NEMAMO NA STANJU
Cepin X-DREAM ALPINE

Cepin X-DREAM ALPINE

35 400.00rsd
Cepin X-DREAM ALPINE

Cepin X-DREAM ALPINE

35 400.00rsd

Alatka za led za sve vrste penjanja, ledno i kombinovano. Ima patentiranu ručku kojoj možete podesiti ugao u odnosu na stil penjanja. Ručka ima čelični vrh sa donje strane. Postoji mogućnost mikro podešavanja ručke u odnosu na veličinu ruke, kao i postavljanje karabinera u ručku.

- Ugao ručke se može prilagoditi za ledno penjanje, ali i za kombinovano penjanje.

- Opremljen je Ice Pick klinom, koji ima čekić, čime se reguliše težina i tako omogućava optimalni zamah pri penjanju.

- Mogu se pričvrstiti tri različita klina (Race, Dry in Ice), za različite stilove penjanja.

- Race Pick je namenjen za takmičarsko, kombinovano penjanje.

- Mixed Pick je najsvestraniji klin, prikladan za ledno i kombinovano penjanje.

- Dužina i oblik ručke se mogu promeniti pomoću umetaka, koji se dokupljuju.

Klizač GOBLIN

Klizač GOBLIN

15 600.00rsd

Sprava Goblin služi zaštiti od pada i predstavlja korak napred u bezbednosti za radnike koji se oslanjaju na sisteme za zaustavljanje pada u radu na visini.

ARTIKAL TRENUTNO NEMAMO NA STANJU
Uže za pozicioniranje ROPE ADJUSTER 0,5-3m

Uže za pozicioniranje ROPE ADJUSTER 0,5-3m

11 500.00rsd

Komplet za radno pozicioniranje koji ima mogućnost podešavanja dužine. Komplet sadrži polu-statičko uža debljine 12,5m i dužine 3m. Uže ima dodatnu zaštitu od habanja dužine min. 30cm i ušivenu omču sa jedne strane. Druga strana užeta je vezana u čvor kako bi se sprečilo spadanje klizača. Komplet takođe sadrži i klizač – uređaj za podešavanje dužine. Klizač je napravljen tako da ne može da se skine sa užeta ukoliko se ne odveže sigurnosni čvor. Klizač ima mogućnost slobodnog klizanja po užetu do trenutka kada se optereti. Na ovaj način je moguće jednostavno podešavati dužinu potrebnog užeta. Klizač nema nazubljene delove koji dolaze u kontakt sa užetom. Poseduje sigurnosnu kočnicu koja se koristi ako ima potrebe za tim.

Uže za pozicioniranje ROPE ADJUSTER 0,5-2m

Uže za pozicioniranje ROPE ADJUSTER 0,5-2m

9 840.00rsd

Komplet za radno pozicioniranje koji ima mogućnost podešavanja dužine. Komplet sadrži polu-statičko uža debljine 12,5m i dužine 2m. Uže ima dodatnu zaštitu od habanja dužine min. 30cm i ušivenu omču sa jedne strane. Druga strana užeta je vezana u čvor kako bi se sprečilo spadanje klizača. Komplet takođe sadrži i klizač – uređaj za podešavanje dužine. Klizač je napravljen tako da ne može da se skine sa užeta ukoliko se ne odveže sigurnosni čvor. Klizač ima mogućnost slobodnog klizanja po užetu do trenutka kada se optereti. Na ovaj način je moguće jednostavno podešavati dužinu potrebnog užeta. Klizač nema nazubljene delove koji dolaze u kontakt sa užetom. Poseduje sigurnosnu kočnicu koja se koristi ako ima potrebe za tim.

Uže IRIDIUM 11 mm sa fabrički urađenim krajevima 100m

Uže IRIDIUM 11 mm sa fabrički urađenim krajevima 100m

0.00rsd 31 200.00rsd

100 metara užeta prečnika 11mm sa fabrički završenim krajevima.

Torba SHIPPER 90L

Torba SHIPPER 90L

14 400.00rsd

Torba od 90 litara napravljena od cerade PVC 500D koja je savršena za nošenje puno opreme. Ojačano dno sa 600D poliesterskom tkaninom. Može se nositi kao torba za rame ili kao ranac sa dodatnim postavom u gornjem delu za veću udobnost. Spoljašnji džep sa patent zatvaračem. Unutrašnji odeljak za razne sitnice. Prozirni džep za etikete.

Karabiner ORBIT BEN GATE

Karabiner ORBIT BEN GATE

1 116.00rsd

Lagan karabiner sa punom i krivom kapijom za sportsko penjanje.

Unesite reci i pritisnite Enter za pretragu