Radni

GridGrid
Pojas IGNITE TRION

Pojas IGNITE TRION

46 800.00rsd

Pojas visokih performansi za celo telo za industrijske radove je jednostavan i veoma se lako zakopčava, što se postiže izuzetno fleksibilnim podešavanjem kaiševa koji se provlače kroz tanku, ali efikasnu podstavu za kukove. Zbog svog asimetričnog oblika, postava osigurava da kopča ne vrši pritisak u predelu stomaka. Inovativne OKTALOCK klik kopče od nerđajućeg čelika uključuju nove elemente za podešavanje koji eliminišu neželjeno popuštanje kaiša tokom kretanja i eliminišu potrebu za ponovnim podešavanjem tokom rada.

Pojas BODY II speed

Pojas BODY II speed

12 124.00rsd

Potpuno podesivi pojas za sprečavanje pada. Pojas ima brze kopče i veoma je kompaktan i lagan. Dve tačke pričvršćivanja za zaustavljanje pada (EN 361). Dve omče za kačenje alata sa maksimalnom nosivošću od 5 kg. Pogodan za kombinaciju sa pojasom za pozicioniranje POLE II.

Pojas ROOF MASTER

Pojas ROOF MASTER

18 960.00rsd

Lagani i potpuno podesivi pojasevi za celo telo. Najpogodniji za rad na kosim površinama i krovovima. Jedinstveni Singing Rock MOTION SISTEM daje korisniku slobodu kretanja bez ograničenja radnim užetom ili sistemom za sprečavanje pada. Idealno rešenje za rad na visini gde je važno precizno pozicioniranje i slobodno kretanje.

Pojas URBAN II

Pojas URBAN II

9 600.00rsd

Sedeći pojas za radno pozicioniranje. Jastučići za anatomski pojas i nogavice savršeno odgovaraju anatomiji muškarca Elastična traka sa podesivom kopčom povezuje nogavice sa pojasom Tekstilna tačka za pričvršćivanje za rad u visećem položaju i spuštanje prema EN 813. Tekstilne tačke pozicioniranja prema EN 358 postavljene su simetrično, ispitane na čvrstoću od 15 kN. 2 pletene gurtne sa nosivošću od 10 kg pružaju dovoljno prostora za 10 komada HMS karabinera. Dodatne gurtne nosivosti 5 kg nude dodatni prostor za opremu i bolju orijentaciju prema njoj. Prorezi dizajnirani za sigurno vešanje vrednije opreme (poput motorne testere, mašine za bušenje ...). Pojas ima identifikacionu etiketu.

Pojas PROFI WORKER 3D SPEED

Pojas PROFI WORKER 3D SPEED

25 200.00rsd

Radni pojas za celo telo sa brzim kopčama.

Pojas BODY II ENERGY speed

Pojas BODY II ENERGY speed

21 360.00rsd

Pojas za zaustavljanje pada za celo telo sa različitim tačkama pričvršćivanja, brzim kopčama i udobnim podmetačem. Pogodno za radne situacije sa maksimalnom slobodom kretanja tokom radnog pozicioniranja. Razvijeno u saradnji sa energetskim kompanijama.

Pojas POLE II

Pojas POLE II

7 440.00rsd

Pojas sa brzim kopčama za radno pozicioniranje i sprečavanje pada sa visine.

Pojas SIT WORKER

Pojas SIT WORKER

14 184.00rsd

Pojas za donji deo tela.

Pojas EASY BELT

Pojas EASY BELT

4 570.00rsd

Radni pojas za pozicioniranje koji se može pričvrstiti na sledeće CAMP sigurnosne pojaseve za sprečavanje pada tokom celog tela: Focus Vest, Focus Light ANSI, Focus Vest ANSI, Swifty Vest, Swifty Light, Vertical 2, Basic Duo, Basic.
2 čelična bočna prstena.
Dostupan u 2 veličine.

Akcija
Pojas GT TURBO

Pojas GT TURBO

52 800.00rsd
40 000.00rsd
Dodaj u korpu
Pojas GT TURBO

Pojas GT TURBO

52 800.00rsd 40 000.00rsd

GT Turbo kombinuje udobnost i podršku naših inovativnih GT Sit + Chest pojaseva sa najjednostavnijom integracijom naše popularne Turbo Chest penjalice.
Ergonomija pojasa prati nalaze našeg istraživačkog programa "SOSPESI" koji nam je dao nove uvide po pitanju suspenzione traume . U kombinaciji sa vlasničkim uzdizanjem Turbo Chest koje sadrži patentirane valjke za poboljšanje efikasnosti prema gore i prilikom habanja, GT Turbo je najnapredniji tehnički najnapredniji pojas koji je ikada zamišljen.
Turbochest ascender se lako može odvojiti i zameniti.
Patentirane STS automatske kopče na petljama za noge.
5 tačaka pričvršćivanja od legure aluminijuma: 1 ventralna za ogibljenje, 2 bočne za pozicioniranje i zadržavanje, 1 sternalna i 1 leđna za sprečavanje pada. Remen za sputavanje na leđima.
Dosupan u 2 veličine.

Pojas GT - Full body harness

Pojas GT - Full body harness

36 600.00rsd

Pojas za celo telo GT postiže savršenu ravnotežu između udobnosti i lagane težine.
Pojas je razvijen iz nalaza našeg istraživačkog programa „SOSPESI“ koji nam je dao nove uvide po pizanju suspenzione traume. Podloga koristi različite debljine i krutost kako bi pružila odgovarajuću podršku i udobnost za svaki deo tela.
Patentirano ventralno pričvršćivanje ima dve petlje: gornja petlja služi za pričvršćivanje grudnog pojasa i uzdignuća za grudi, a donja petlja drži ventralni D-prsten za pričvršćivanje vezica i alata za užad. Isporučuje se sa patentiranim HMS Belay Lock konektorom koji ima sistem protiv rotacije. Opremljen kaišem za čuvanje radi lakšeg pričvršćivanja grudnog koša.
Patentirane STS automatske kopče na nogavicama.
5 tačaka pričvršćivanja od legure aluminijuma: 1 ventralna za ogibljenje, 2 bočne za pozicioniranje i zadržavanje, 1 sternalna i 1 leđna za sprečavanje pada. Remen za sputavanje na leđima.
Dostupan u 2 veličine.

Unesite reci i pritisnite Enter za pretragu