Osiguravanje

GridGrid
MAESTRO S

MAESTRO S

71 077.00rsd

MAESTRO S je spuštalica dizajnirana za tehničko spašavanje. Olakšava manipulaciju teškim teretom, kod spuštanja i kod podizanja; može se koristiti u primarnom sistemu, kao i u sistemu za osiguravanje. Upravo ta raznolikost omogućuje spasicima da se prilagode bilo kakvoj situaciji na koju mogu naići prilikom spašavanja.

Ergonomska ručka i integrisano kočenje omogućavaju lako kontroliranje spuštanja. Prelazak sa spuštanja na podizanje je trenutan, bez potrebe prebacivanja tereta na pomoćni sistem. Integrirsana koturača sa blokerom ima kolo velikog promera postavljeno na zapečaćene kuglične ležajeve, što osigurava odličnu učinkovitost podizanja.

Sistem AUTO-LOCK automatski zaključava uže kad se ručka ne koristi. Višak užeta može se provlačiti i kroz zaključanu spravu, bez manipulisanja ručkom. Postavljanje užeta je brzo i jednostavno zahvaljujući oznakama na spravi.

Desender STOP

Desender STOP

19 200.00rsd

Nova Petzl STOP – spuštalica sa pomoći pri kočenju. Koristi se za uže od 8,5 do 11mm. Poboljšana kontrola prilikom spuštanja i jednostavnije upravljanje užetom.

Klizač GOBLIN

Klizač GOBLIN

15 600.00rsd

Sprava Goblin služi zaštiti od pada i predstavlja korak napred u bezbednosti za radnike koji se oslanjaju na sisteme za zaustavljanje pada u radu na visini.

Sprava za osiguravanje SHUNT

Sprava za osiguravanje SHUNT

10 200.00rsd

SHUNT je pomoćna sprava (hvataljka za uže) za osiguravanje od pada za jednostruko ili dvostruko uže.

GRI GRI

GRI GRI

13 500.00rsd
Dodaj u korpu
GRI GRI

GRI GRI

13 500.00rsd

Sprava za osiguravanje na samozatezni sistem osiguranja. Predviđena za iskusne penjače i upotrebljiva za spoljnu ili unutrašnju upotrebu. Jednostavno, udobno i kontrolisano osiguravanje i spuštanje sa ručkom. Za jednostruku penjačku užad prečnika 8,5-11 mm.

Desender I'D s

Desender I'D s

32 160.00rsd

Petzl I’D S je spuštalica za visinske radove sa automatskim kočenjem i anti-panik funkcijom. Ima ergonomsku ručicu koja omogućava udobno i kontrolisano spuštanje. Integrisana anti-panik i anti-error funkcije smanjuju rizik od nesreće uzrokovane greškom korisnika. Auto-lock sistem omogućava korisniku lako pozicioniranje bez potrebe za upotrebom ručice ili blokiranja spuštalice užetom. Sigurnosna kapija omogućava ubacivanje užeta bez skidanja spuštalice sa pojasa. I’D S spuštalica je predviđena za rad sa užadima prečnika od 10 do 11,5 mm i može da izdrži opterećenje do 250 kilograma.

Desender RIG

Desender RIG

24 360.00rsd

RIG sprava za spuštanje uz samo-kočenje je dizajnirana za rad na visini i za siguran pristup užadima. Ergonomska drška omogućava veoma laku kontrolu spuštanja. Sistem AUTO-LOCK omogućava korisnicima da se lako pozicioniraju, bez potrebe za manipulacijom ručke. Kada se jednom zaključa, uže se može podići bez rukovanja ručicom. Predviđen je za rad sa užetom prečnika od 10 do 11,5 mm, a maksimalno radno opterećenje je 200 kg.

ARTIKAL TRENUTNO NEMAMO NA STANJU
Klizač ASAP LOCK

Klizač ASAP LOCK

33 804.00rsd
Klizač ASAP LOCK

Klizač ASAP LOCK

33 804.00rsd

ASAP LOCK je uređaj za zaustavljanje pada s funkcijom zaključavanja koja onemogućuje dalje kretanje uređaja po užetu. Uređaj se koristi s ASAP’SORBER i ASAP’SORBER AXESS apsorberom pada . Osmišljen je kako bi olakšao uspon te se zajednom s korisnikm kreće po užetu. U slučaju naglog kretanja ili pada, uređaj se automatski zaključava na užetu i ne dozvoljava daljnje kretanje/padanje.

Klizač ASAP

Klizač ASAP

25 584.00rsd

ASAP je uređaj za zaustavljanje pada sa jedinstvenim sistemom blokiranja. Uređaj se zajedno s korisnikom slobodno kreće po užetu. U slučaju naglog kretanja ili pada, uređaj se automatski zaključava na užetu i ne dozvoljava daljnje kretanje/padanje. ASAP se koristi s ASAP’SORBER ili ASAP’SORBER AXESS apsorberima energije.

Klizač LOCKER

Klizač LOCKER

9 900.00rsd

Klizač za sprečavanje pada i radno pozicioniranje. Za užad prečnika 11mm. Kočnica za blokiranje u odgovarajućoj poziciji. Nazubljeni delovi ne dolaze u kontaksa užetom. Slobodno kliza po užetu. Sistem za otpuštanje u slučaju opterećenja.

Desender SIR

Desender SIR

16 680.00rsd

Multifunkcionalna sprava za spuštanje i pozicioniranje na užetu sa duplim sistemom kočenja (double stop-antipanik funkcija). Brzina spuštanja kontroliše se metalnom ručkom. Služi za spuštanje, pozicioniranje i podešavanje dužine užeta prilikom rada na krovovima i ivicama.

ARTIKAL TRENUTNO NEMAMO NA STANJU
Desender SIRIUS

Desender SIRIUS

30 000.00rsd
24 000.00rsd
Desender SIRIUS

Desender SIRIUS

30 000.00rsd 24 000.00rsd

SIRIUS spaja prednosti najboljih desendera u industrijskim i spasilačkim aplikacijama u izuzetno kompaktan dizajn - za bolje rukovanje i dug radni vek.
SIRIUS savršeno leži u vašoj ruci. Ručica s automatskim vraćanjem ima posebno mali radijus kretanja tako da možete raditi brzo, precizno, udobnije i sigurnije. Tokom umetanja užeta, koje je intuitivno i jednostavno, karabiner na pojasu može ostati povezan sa uređajem. Trasu užeta osmislili smo tako da je zaštićena od uvijanja i savijanja, te od prekomjernog trošenja. SIRIUS je razvijen za dugotrajnu upotrebu u najtežim uslovima. Zato je napravljen do 100 % metala - bez ranjivih sintetičkih mrlja. Najbolja ergonomija i dug radni vek u najkompaktnijem obliku. Izuzetno rukovanje zahvaljujući kompaktnom dizajnu i intuitivnoj ruti užeta. Dugotrajan i čvrst: 100% metal. Funkcija automatskog zaključavanja je poboljšana.

Unesite reci i pritisnite Enter za pretragu