Dereze

GridGrid
ARTIKAL TRENUTNO NEMAMO NA STANJU
Dereze XLC 490 - UNIVERSAL

Dereze XLC 490 - UNIVERSAL

rsd

-Univerzalni vezovi odgovaraju većini planinarskih cipela i čizama
-Podešavanje veličine bez dodatnog alata
-CC4U indikatori istrošenosti na bočnim tačkama pokazuju kada je vreme za zamenu
Veoma lagane dereze sa 12 tačaka. Savršeno za putovanja po glečerima i klasično planinarenje. Termoplastični pojasevi za petu i prste obavijaju gotovo sve klasične planinarske čizme i pričvršćeni su jakim najlonskim kaiševima i metalnim kopčama. Inovativna 3-D konstrukcija na prednjoj platformi distribuira pritisak koji se primenjuje na jednu tačku preko cele platforme, značajno povećavajući snagu dereze.

Dereze FAKIR III SEMI-CLASSIC

Dereze FAKIR III SEMI-CLASSIC

13 152.00rsd

Svestrane i lagane dereze sa dvanaest tačaka za klasično planinarenje. Dizajnirano za sve terene, od obilaska glečera do strmih snežnih padina ili klasičnih ledenih terena.

ARTIKAL TRENUTNO NEMAMO NA STANJU
Dereze FAKIR II Classic

Dereze FAKIR II Classic

12 960.00rsd

Svestrane i lagane dereze sa dvanaest tačaka za klasično planinarenje. Dizajnirano za sve terene, od obilaska glečera do strmih snežnih padina ili klasičnih ledenih koridora. Asimetrični oblik dereza ​​idealno se prilagođava zadnjim i prednjim tačkama, pružajući tako maksimalnu efikasnost na strmom terenu. spušteni profil zuba pruža bolju stabilnost. Rock & Lock kopča od nerđajućeg čelika omogućava brzo i jednostavno pričvršćivanje i otpuštanje vezica.

Unesite reci i pritisnite Enter za pretragu