Koturače

GridGrid
Koturača EXTRA ROLL PLUS

Koturača EXTRA ROLL PLUS

4 680.00rsd

Velika koturača za one kojima je potrebna velika efikasnost, izdržljivost i mala težina. Izdržljiva i lagana jednostruka koturača za industrijsku upotrebu i vučne sisteme za upotrebu sa statičkim i dinamičkim tekstilnim užadima. Kuglični ležaj i veliki prečnik osovine obezbeđuju veliku efikasnost od 94%. Dizajniran i optimizovan za upotrebu sa prusikovim čvorom ili nekim drugim vezama. Gornja tačka pričvršćivanja može da primi do tri karabina. Formirane bočne ploče obezbeđuju zaštitu užeta od kontakta sa okolinom. Otvori na bočnim pločama omogućavaju čišćenje kugličnih ležajeva Postoji i dodatna donja tačka pričvršćivanja za složenije sisteme snage 32 kN.

Koturača MIKY

Koturača MIKY

4 000.00rsd

Lagana koturača sa dve rupe za pričvršćivanje. Dizajnirana za penjanje po drveću. Pogodno za upotrebu sa Prusik čvorom. Dve rupe za pričvršćivanje snage 28 kN. Bočne ploče od legure aluminijuma, snop od aluminijumske legure za tekstilnu užad prečnika do 13 mm. Bronzani samopodmazujući ležaj osigurava pouzdanu efikasnost do 81%. Svaka koturača ima svoj jedinstveni serijski broj.

Koturača WING 2

Koturača WING 2

15 600.00rsd

Ving uvodi novi nivo sigurnosti za zip lajnove sa elegantnim mehanizmom za zaključavanje na osovini. Ovaj sistem čini pričvršćivanje za kabl ili uže bržim i lakšim. Takođe osigurava da se pojas ne može odvojiti od užeta dok je opterećen. Sadrži efikasne čelične ležajeve i snopove od nerđajućeg čelika za izdržljivost. Termoplastični štitnici sprečavaju slučajno zaplitanje odeće ili kose.

Spasilačka koturača EASY LIFT

Spasilačka koturača EASY LIFT

28 800.00rsd

Spasilačka koturača za spašavanje sa ski liftova.

Koturača NAIAD PRO

Koturača NAIAD PRO

7 560.00rsd

Višenamjenska koturača visoke čvrstoće za teške transporte i složene operacije. Sadrži veliki točak, kao glavnu tačku za pričvršćivanje u koju mogu biti smeštena tri karabinera, veliku donju tačku za pričvršćivanje i dve sekundarne tačke za pričvršćivanje sa strane za povezivanje, pozicioniranje i pričvršćivanje sistema. Za upotrebu sa užadima do 16 mm. Samoblokirajući čvor se može postaviti sa obe strane. Zapečaćeni kuglični ležajevi za visoku efikasnost i intenzivnu upotrebu pri velikim brzinama. Efikasnost: 97%. Telo i točak od legure aluminijuma, osovina od nerđajućeg čelika.

Koturača REDBLOCK

Koturača REDBLOCK

4 800.00rsd

Uređaj koji glumi sidrišnu tačku na veštačkim stenama kako bi se zaštitilo uže.

Koturača PRO TRAXION

Koturača PRO TRAXION

18 000.00rsd

PRO TRAXION koturača dizajnirana je tako da omogućuje stavljanje užeta dok je ona spojena na sidrište. Sa svojim snopom velikog prečnika i velikom efikasnošću, posebno je pogodana za vuču teških tereta. Bočna ploča se zaključava kada je opterećena i sprečava otvaranje tokom upotrebe. Donja tačka povezivanja može se koristiti za kreiranje različitih vrsta vučnih sistema.

Koturača TWIN ROLL

Koturača TWIN ROLL

8 160.00rsd

Izdržljiva i lagana koturača, dizajnirana tako da tačka vezivanja može prihvatiti i do 3 karabinera.

Koturača TANDEM

Koturača TANDEM

8 640.00rsd

Namenjena za kretanje po užetu ili sajli. Veoma pogodna za akcije spasavanja, ili nekog drugog rada na visini.

Koturača SMALL ROLL

Koturača SMALL ROLL

2 520.00rsd

Mala koturača pogodna za one koji povremenio treba da izgrade transportni sistem i manipulišu sa objektima. Koturača za različite aktivnosti: spašavanje, dizanje i spuštanje tereta, traverze (Tirolska traverza). Upotreba sa statičkim i dinamičkim užetom.

ARTIKAL TRENUTNO NEMAMO NA STANJU
Koturača NAIAD

Koturača NAIAD

7 200.00rsd
Koturača NAIAD

Koturača NAIAD

7 200.00rsd

Višenamjenska koturača visoke čvrstoće za teške transporte i složene operacije. Sadrži veliki točak, kao glavnu tačku za pričvršćivanje u koju mogu biti smeštena tri karabinera, veliku donju tačku za pričvršćivanje i dve sekundarne tačke za pričvršćivanje sa strane za povezivanje, pozicioniranje i pričvršćivanje sistema. Za upotrebu sa užadima do 16 mm. Samoblokirajući čvor se može postaviti sa obe strane. Samopodmazujuće čaure su dovoljne za lagane primene pri malim brzinama. Efikasnost: 90%. Telo i točak od legure aluminijuma, osovina od nerđajućeg čelika.

Unesite reci i pritisnite Enter za pretragu