Koturače

GridGrid
ARTIKAL TRENUTNO NEMAMO NA STANJU
Koturča TRAC GUIDE

Koturča TRAC GUIDE

rsd

TRAC GUIDE je koturača dizajnirana za adrenalinske parkove. Sa ergonomskim prihvatnim karabinerom omogućuje vodiču brzo postavljanje koturače na sajlu jednom rukom. Zbog fiksnog karabinera, koturača ostaje na mestu na sajli kada dođe u dodir s kočnicom na kraju ziplajna.

JOKO i AVENTEX uzice su direktno integrisane u karabiner, smanjujući rizik od odvajanja ili gubitka. Ojačani dizajn karabinera pruža veću otpornost na vlažna i slana okruženja. Životni vek proizvoda se produžuje sa izdržljivim ležajevima i mogućnošću zamene karabinera i zaštitnih površina, koje su dostupne kao rezervni delovi.

Upravljač za TRAC GUIDE koturače

Upravljač za TRAC GUIDE koturače

1 548.00rsd

Dizajniran za avanturističke parkove, STEADYTRAC upravljač osigurava dobro prianjanje za TRAC GUIDE tokom vožnje zip-line. Omogućuje učesniku da se drži i ostane okrenut prema napred.

Koturača PRO TRAXION novi model

Koturača PRO TRAXION novi model

24 780.00rsd

PRO TRAXION koturača za postupno zaustavljanje je dizajnirana za postavljanje vučnih sistema. Omogućava instalaciju užeta kada je koturača spojena na sidrište. Ležaj velikog promera pruža visoku učinkovitost i izrazito je dobra za podizanje teškog tereta. Okretni deo olakšava rukovanje, omogućavajući postavljanje koturače pod opterećenjem te direktno povezivanje karabinera i užadi.

Jag sistem za izvlačenje i podizanje tereta 1m

Jag sistem za izvlačenje i podizanje tereta 1m

34 800.00rsd

Kompletni sistem za podizanje i spuštanje tereta i unesrećenih. Smanjuje težinu 4:1 – 5:1.
Pogodno za rasterečenje sistema pod teretom.

Koturača TWIN RELEASE

Koturača TWIN RELEASE

61 200.00rsd

Dvostruka koturača sa kočnicom. Za izradu sistema za podizanje 4:1. Twin relese je dio sistema za podizanje i spuštanje u skučenim pristorima, za tehničko spasavanje ili manipulaciju teških tereta. Profilirani bubanj na koturači povećava trenje i olakšava podizanje. Ergonomska ručica pojednostavljuje oslobađanje blokirane sprave. Okretni karabiner usmjeruje opterećenu spravu u idealnu poziciju prilikom dizanja ili spuštanja, pa se u njega mogu staviti užad ili gurtne bez dodatnih karabinera.

Koturača JANUS

Koturača JANUS

11 400.00rsd

Višenamenska, dupla koturača visoke čvrstoće. Prikladna za teške i složene operacije. Ima veliki točak, glavnu tačku za pričvršćivanje, koja prihvata tri karabinera, veliku donju tačku za pričvršćivanje i bočno dve sekundarne tačke za vezivanje, pozicioniranje i pričvršćivanje. Za užad debljine do 16 mm. Samoblokirajući čvor se može postaviti sa obe strane. Zaptiveni kuglični ležajevi za visoku efikasnost i intenzivnu upotrebu pri velikim brzinama.

Koturača EXTRA ROLL PLUS

Koturača EXTRA ROLL PLUS

5 040.00rsd

Velika koturača za one kojima je potrebna velika efikasnost, izdržljivost i mala težina. Izdržljiva i lagana jednostruka koturača za industrijsku upotrebu i vučne sisteme za upotrebu sa statičkim i dinamičkim tekstilnim užadima. Kuglični ležaj i veliki prečnik osovine obezbeđuju veliku efikasnost od 94%. Dizajniran i optimizovan za upotrebu sa prusikovim čvorom ili nekim drugim vezama. Gornja tačka pričvršćivanja može da primi do tri karabina. Formirane bočne ploče obezbeđuju zaštitu užeta od kontakta sa okolinom. Otvori na bočnim pločama omogućavaju čišćenje kugličnih ležajeva Postoji i dodatna donja tačka pričvršćivanja za složenije sisteme snage 32 kN.

Koturača MIKY

Koturača MIKY

4 044.00rsd

Lagana koturača sa dve rupe za pričvršćivanje. Dizajnirana za penjanje po drveću. Pogodno za upotrebu sa Prusik čvorom. Dve rupe za pričvršćivanje snage 28 kN. Bočne ploče od legure aluminijuma, snop od aluminijumske legure za tekstilnu užad prečnika do 13 mm. Bronzani samopodmazujući ležaj osigurava pouzdanu efikasnost do 81%. Svaka koturača ima svoj jedinstveni serijski broj.

ARTIKAL TRENUTNO NEMAMO NA STANJU
Koturača WING 2

Koturača WING 2

15 600.00rsd
Koturača WING 2

Koturača WING 2

15 600.00rsd

Ving uvodi novi nivo sigurnosti za zip lajnove sa elegantnim mehanizmom za zaključavanje na osovini. Ovaj sistem čini pričvršćivanje za kabl ili uže bržim i lakšim. Takođe osigurava da se pojas ne može odvojiti od užeta dok je opterećen. Sadrži efikasne čelične ležajeve i snopove od nerđajućeg čelika za izdržljivost. Termoplastični štitnici sprečavaju slučajno zaplitanje odeće ili kose.

Spasilačka koturača EASY LIFT

Spasilačka koturača EASY LIFT

28 800.00rsd

Spasilačka koturača za spašavanje sa ski liftova.

Koturača NAIAD PRO

Koturača NAIAD PRO

7 560.00rsd

Višenamjenska koturača visoke čvrstoće za teške transporte i složene operacije. Sadrži veliki točak, kao glavnu tačku za pričvršćivanje u koju mogu biti smeštena tri karabinera, veliku donju tačku za pričvršćivanje i dve sekundarne tačke za pričvršćivanje sa strane za povezivanje, pozicioniranje i pričvršćivanje sistema. Za upotrebu sa užadima do 16 mm. Samoblokirajući čvor se može postaviti sa obe strane. Zapečaćeni kuglični ležajevi za visoku efikasnost i intenzivnu upotrebu pri velikim brzinama. Efikasnost: 97%. Telo i točak od legure aluminijuma, osovina od nerđajućeg čelika.

Unesite reci i pritisnite Enter za pretragu