Čeone lampe

GridGrid
Čeona lampa TIKKINA

Čeona lampa TIKKINA

3 840.00rsd

Jednostavna i kompaktna čeona lampa za osvetljenje u neposrednoj blizini do 300 lumena sa širokim snopom svetlosti. Idealna za kampovanje, planinarenje, ribolov, poslove u kući te ostale manje zahtevne aktivnosti. TIKKINA je hibridna čeona lampa kompatibilna s CORE punjivom baterijom.

Čeona lampa TIKKA

Čeona lampa TIKKA

5 340.00rsd

Kompaktna lampa koja je vrlo jednostavna za korišćenje. Čeona lampa ima 350 lumena svetline. Neophodna je kada su u pitanju noćna planinarenja, noćno kampiranje, jednostavno čitanje u šatoru ili putovanja. Fosforescentni reflektor olakšava pronalaženje u mraku, a crveno osvetljenje sprečava zasljepljivanje onih oko vas. TIKKA® dolazi s 3 standardne baterije i takođe je kompatibilana sa CORE punjivom baterijom, zahvaljujući dizajnu HYBRID CONCEPT.

Čeona lampa ZIPKA

Čeona lampa ZIPKA

4 100.00rsd

Petzl ZIPKA je lampa za osvetljavanje u neposrednim blizinama (do 200 lumena).Ima jedinstvenu uzicu na razvlačenje koja je čini vrlo kompaktnom, praktičnom za transport, te pruža razne mogućnosti za korićtenje (na glavi, zglobu, šipkama za šator, na penjačkom pojasu, biciklu). Poseduje crveno diskretno osvetljenje, kao i fosforescentno osvetljenje koje olakšava pronalazak svetiljke u mraku. ZIPKA je hibridna čeona lampa kompatibilna sa CORE punjivom baterijom.

Čeona lampa SPOT

Čeona lampa SPOT

6 480.00rsd

Za patrole u ​​zoru tokom nedelje, prilaze cele noći ili samo velike ciljeve za penjanje koji prevazilaze dnevno svetlo, Black Diamond Spot 350 ima snagu od 350 lumena, sada smeštenu u manjem, efikasnijem dizajnu.

ARTIKAL TRENUTNO NEMAMO NA STANJU
Čeona lampa COSMO

Čeona lampa COSMO

5 040.00rsd
Čeona lampa COSMO

Čeona lampa COSMO

5 040.00rsd

Sa 300 lumena snage smeštenih u super kompaktnom, vodonepropusnom telu, Cosmo 300 je savršen za urbane avanture i noćenja u šumi. Cosmo-ovo novo, kompaktno telo je ergonomskije sa nižim profilom za poboljšanu ravnotežu, a ažurirani korisnički interfejs uključuje drugi prekidač za lak izbor sočiva. Pored toga, ažurirana optička efikasnost ne samo da daje jaču svetlost, već i štedi baterije. Zahvaljujući svojoj vodonepropusnoj konstrukciji, Cosmo neprestano osvetljava put bez obzira da li vozite bicikl po kiši ili se vraćate u kamp po neočekivanom pljusku.

Unesite reci i pritisnite Enter za pretragu