Šlemovi

GridGrid
Šlem VERTEX

Šlem VERTEX

13 310.00rsd

Radni šlem VERTEX® pogodan je za rad na visini. Štiti od prskanja metala, zaštita od električnog udara. Zahvaljujući CENTERFIT i FLIP&FIT sistemu, VERTEX šlem je vrlo udoban za korišćenje i odlično naleže na glavu. Podesiva traka na bradi omogućuje odabir nosivosti tako da se šlem može koristiti za rad na visini (EN 12492) i rad na tlu (EN 397).

Vanjska školjka kacige štiti od električnog udara, prskanja otopljenog metala i otvorenog plamena. Mogućnost postavljanja više dodataka: vizir, zaštita za vizir, antifon, čeona lampa, vizir za rad na stablu.

Šlem VERTEX VENT

Šlem VERTEX VENT

13 800.00rsd

Zahvaljujući CENTERFIT i FLIP&FIT sistemu, VERTEX šlem je vrlo udoban za korišćenje i odlično prijanja na glavu.

Ventilirajući otvori za bolji protok vazduha i ugodniji boravak na višim temperaturama.

Mogućnost postavljanja više dodataka: vizir, zaštita za vizir, antifon, naglavna lampa, vizir za rad na stablu.

Zamenska podloga za šlem FLASH PADDING

Zamenska podloga za šlem FLASH PADDING

732.00rsd

Zamenska podloga od polietilenske pene za FLASH šlemove.

Lako održavanje i zamena.
Može da se pere ručno ili u mašini za pranje veša na 30°C.

Šlem HEX

Šlem HEX

7 872.00rsd

Izdržljiva, potpuno ventilisana kaciga za penjanje, planinarenje i druge aktivnosti sa užetom. Zbog svoje izdržljivosti, ventilacije i svestranosti, pogodna je i za sportsko i za tradicionalno penjanje, preko ferate ili avantura parkova. Izdržljiva EPP + ABS školjka štiti od padajućih predmeta i garantuje visok stepen zaštite od sile udara, uključujući silu koja se ponavlja. Konstrukcija "OPEN CELL" sa 35 ventilacionih otvora ukupne površine 108 cm² garantuje maksimalnu ventilaciju. Jednostavan i brz mehanizam za podešavanje veličine na zadnjem delu kacige. Kaiš za bradu od meke i široke trake pruža maksimalnu udobnost. Unutrašnja obloga je napravljena kao jedan komad, što sprečava gubitak manjih delova i bolje držanje. Unutrašnja obloga se može ukloniti i prati. Integrisane "EASY CLIP" prednje kopče za pouzdano pričvršćivanje lampe. "UNI FIX" elastični sistem na zadnjoj strani jednostavno pričvršćuje lampu ili ski naočare. Dostupno u dve veličine (M 52/58cm i L 55/61cm).

Šlem SKYLOR PLUS

Šlem SKYLOR PLUS

8 040.00rsd

Školjka šlema je proizvedena od ABS-a visoke gustine. Specijalni otvori omogućavaju besprekornu integraciju zaštite za uši i vizira za lice. Opremljen sa četiri kopče za pričvršćivanje lampe. Podloga je odvojiva tako da se može prati ili zameniti. Podešavanje okretnog točkića obezbeđuje sigurno i precizno prijanjanje. Kaiš za bradu se može lako ukloniti kada se kaciga koristi za operacije na kopnu, a kopča je dizajnirana sa sigurnosnim otpuštanjem između 15 i 25 kg. Radi se u jednoj veličini.

FLASH INDUSTRY

FLASH INDUSTRY

7 872.00rsd

Profesionalni zaštitni šlem za industrijske radove i gradilišta. U potpunosti ispunjava standard EN 397. Njegova glavna svrha je zaštita korisnika od padajućih predmeta i napona.

Sigurnosni kaiš za bradu u skladu otpušta se pri opterećenju u opsegu od 15 do 25 daN (približno 15–25 kg), što eliminiše rizik od davljenja.

Podnosi niske temperature do –30° C, kao i bočna deformacije i električnu izolaciju (440V a.c.), Ispunjava zahteve za bočnu silu udara prema standardu EN 12 492.

Šlem TITAN

Šlem TITAN

7 500.00rsd

Lagana, udobna kaciga novog atraktivnog dizajna. Titan ima EN sertifikat za planinarenje, ima kaiš za bradu pune čvrstoće, pa je pogodan za upotrebu tamo gde je radnik izložen riziku da izgubi kacigu tokom pada. Ventilirana ABS ljuska sa EPS penom velike gustine iznutra. Fleksibilni sistem vešanja sa podlogom koja apsorbuje znoj prilagođava se obliku glave i odvaja vrh glave od školjke kacige radi dobre ventilacije i vrlo udobnog nošenja. Sistem ogibljenja je takođe uklonjiv za čišćenje ili zamenu. Podešavanje okretnog točkića obezbeđuje sigurno i precizno uklapanje u sekundi. U konstrukciji se ne koristi metal kako bi se sprečili problemi sa korozijom ili provodljivošću. Traka za bradu pune čvrstoće (> 50 kg) sprečava slučajno ili slučajno puštanje. Opremljen kopčama za postavljanje čeone lampe. Dostupno u 5 boja i 2 veličine.

Šlem ARES AIR

Šlem ARES AIR

11 700.00rsd

Ares Air je CAMP-ova najnaprednija kaciga za rad na visinama sa karakteristikama i specifikacijama posebno razvijenim za većinu tehničkih profesionalaca. Robusna školjka kacige napravljena je od mešavine ABS-a i polikarbonata sa širokim otvorima za ventilaciju na bočnim stranama koji se mogu zatvoriti jednostavnim kliznim sistemom za zatvaranje. Unutrašnja ljuska koja apsorbuje energiju napravljena je od EPS pene visoke gustine. Sistem oslanjanja na mrežama prilagođava se obliku glave za udobno nošenje. Vertikalni položaj poliamidne trake za glavu je podesiv i napred i pozadi. Podešavanjem okretnog točkića lako se rukuje jednom rukom i osigurava sigurno i precizno postavljanje. Uključen je adapter za manji obim glave. Kaciga se standardno isporučuje sa podlogom koja upija znoj. Pakovanje sadrži i zamesku podlogu od polietilnske pene. Traka za bradu pune čvrstoće (> 50 kg) sprečava slučajno otvaranje. Opremljen tačkama pričvršćivanja za zaštitu ušiju, vizira i čeone lampe. U konstrukciji se ne koristi metal kako bi se sprečili problemi sa korozijom ili provodljivošću. Veličina kacige je univerazlna.

Šlem ARES

Šlem ARES

9 888.00rsd

Naša vrhunska kaciga dizajnirana da postigne optimalan spoj udobnosti, funkcionalnosti i sigurnosti. Robusna ljuska napravljena je od mešavine ABS -a i polikarbonata i potpuno je zatvorena radi zaštite od električnog rizika i prskanja rastopljenog metala. Unutrašnja školjka koja apsorbuje energiju napravljena je od EPS pene velike gustine.
Sistem suspenzije od trake prilagođava se obliku glave za jednolično i udobno prianjanje. Vertikalni položaj poliamidne trake za glavu je podesiv i napred i pozadi. Podešavanje točkića za okretanje je jednostavno za rukovanje jednom rukom i osigurava sigurno i precizno postavljanje. Kaciga se standardno isporučuje sa oblogom koja apsorbuje znoj na sistemu vešanja. U pakovanju je i vodootporna zamena za zamenu pene.

Unesite reci i pritisnite Enter za pretragu