Šlemovi

GridGrid
Šlem SKYLOR PLUS

Šlem SKYLOR PLUS

8 040.00rsd

Školjka šlema je proizvedena od ABS-a visoke gustine. Specijalni otvori omogućavaju besprekornu integraciju zaštite za uši i vizira za lice. Opremljen sa četiri kopče za pričvršćivanje lampe. Podloga je odvojiva tako da se može prati ili zameniti. Podešavanje okretnog točkića obezbeđuje sigurno i precizno prijanjanje. Kaiš za bradu se može lako ukloniti kada se kaciga koristi za operacije na kopnu, a kopča je dizajnirana sa sigurnosnim otpuštanjem između 15 i 25 kg. Radi se u jednoj veličini.

ARTIKAL TRENUTNO NEMAMO NA STANJU
FLASH INDUSTRY

FLASH INDUSTRY

7 200.00rsd
FLASH INDUSTRY

FLASH INDUSTRY

7 200.00rsd

Profesionalni zaštitni šlem za industrijske radove i gradilišta. U potpunosti ispunjava standard EN 397. Njegova glavna svrha je zaštita korisnika od padajućih predmeta i napona.

Sigurnosni kaiš za bradu u skladu otpušta se pri opterećenju u opsegu od 15 do 25 daN (približno 15–25 kg), što eliminiše rizik od davljenja.

Podnosi niske temperature do –30° C, kao i bočna deformacije i električnu izolaciju (440V a.c.), Ispunjava zahteve za bočnu silu udara prema standardu EN 12 492.

ARTIKAL TRENUTNO NEMAMO NA STANJU
Šlem TITAN

Šlem TITAN

6 300.00rsd
Šlem TITAN

Šlem TITAN

6 300.00rsd

Lagana, udobna kaciga novog atraktivnog dizajna. Titan ima EN sertifikat za planinarenje, ima kaiš za bradu pune čvrstoće, pa je pogodan za upotrebu tamo gde je radnik izložen riziku da izgubi kacigu tokom pada. Ventilirana ABS ljuska sa EPS penom velike gustine iznutra. Fleksibilni sistem vešanja sa podlogom koja apsorbuje znoj prilagođava se obliku glave i odvaja vrh glave od školjke kacige radi dobre ventilacije i vrlo udobnog nošenja. Sistem ogibljenja je takođe uklonjiv za čišćenje ili zamenu. Podešavanje okretnog točkića obezbeđuje sigurno i precizno uklapanje u sekundi. U konstrukciji se ne koristi metal kako bi se sprečili problemi sa korozijom ili provodljivošću. Traka za bradu pune čvrstoće (> 50 kg) sprečava slučajno ili slučajno puštanje. Opremljen kopčama za postavljanje čeone lampe. Dostupno u 5 boja i 2 veličine.

Šlem ARES AIR

Šlem ARES AIR

10 740.00rsd

Ares Air je CAMP-ova najnaprednija kaciga za rad na visinama sa karakteristikama i specifikacijama posebno razvijenim za većinu tehničkih profesionalaca. Robusna ljuska napravljena je od mešavine ABS-a i polikarbonata sa širokim otvorima za ventilaciju na bočnim stranama koji se mogu zatvoriti jednostavnim sistemom za zatvaranje klizača. Unutrašnja ljuska koja apsorbuje energiju napravljena je od EPS pene visoke gustine. Sistem oslanjanja na mrežama prilagođava se obliku glave za jednoobrazno i udobno nošenje. Vertikalni položaj poliamidne trake za glavu je podesiv i napred i pozadi. Podešavanjem okretnog točkića lako se rukuje jednom rukom i osigurava sigurno i precizno postavljanje. Uključen je adapter za male glave. Kaciga se standardno isporučuje sa podlogom koja upija znoj na sistemu vešanja. Vodootporna podloga za zamenu pene takođe je uključena u pakovanje. Traka za bradu pune čvrstoće (> 50 kg) sprečava slučajno puštanje. Opremljen tačkama pričvršćivanja za zaštitu ušiju, vizira i čeone lampe. U konstrukciji se ne koristi metal kako bi se sprečili problemi sa korozijom ili provodljivošću. Jedna veličina odgovara svima.

Šlem ARES

Šlem ARES

9 888.00rsd

Naša vrhunska kaciga dizajnirana da postigne optimalan spoj udobnosti, funkcionalnosti i sigurnosti. Robusna ljuska napravljena je od mešavine ABS -a i polikarbonata i potpuno je zatvorena radi zaštite od električnog rizika i prskanja rastopljenog metala. Unutrašnja školjka koja apsorbuje energiju napravljena je od EPS pene velike gustine.
Sistem suspenzije od trake prilagođava se obliku glave za jednolično i udobno prianjanje. Vertikalni položaj poliamidne trake za glavu je podesiv i napred i pozadi. Podešavanje točkića za okretanje je jednostavno za rukovanje jednom rukom i osigurava sigurno i precizno postavljanje. Kaciga se standardno isporučuje sa oblogom koja apsorbuje znoj na sistemu vešanja. U pakovanju je i vodootporna zamena za zamenu pene.

Šlem KAPPA

Šlem KAPPA

6 300.00rsd

Lagan i izdržljiv penjački šlem, inovativnog dizajna.

Lak i siguran sistem za podešavanje veličine, sa 8 otvora za ventilaciju.

Unutrašnja postava može u potpunosti da se skida i pere.

Spoljna školjka oblikovana i izlivena od ABS-a.

EPS unutrašnja struktura za apsorbovanje energije.

Unesite reci i pritisnite Enter za pretragu