PETZL

GridGrid
Karabiner Sm'D

Karabiner Sm'D

2 610.00rsd

Kompaktni i ultra lagani Sm'D asimetrični aluminijumski karabiner se preporučuje za radnike na visini koji žele da smanje težinu na minimum. D oblik ga čini posebno pogodnim za pričvršćivanje uređaja. Trostruko automatsko zaključavanje bravice.

ARTIKAL TRENUTNO NEMAMO NA STANJU
Koturača PRO TRAXION

Koturača PRO TRAXION

13 800.00rsd
Koturača PRO TRAXION

Koturača PRO TRAXION

13 800.00rsd

PRO TRAXION koturača dizajnirana je tako da omogućuje stavljanje užeta dok je ona spojena na sidrište. Sa svojim snopom velikog prečnika i velikom efikasnošću, posebno je pogodana za vuču teških tereta. Bočna ploča se zaključava kada je opterećena i sprečava otvaranje tokom upotrebe. Donja tačka povezivanja može se koristiti za kreiranje različitih vrsta vučnih sistema.

Karabiner OXAN TRL

Karabiner OXAN TRL

1 968.00rsd

Ovalni karabiner visoke čvrstoće OXAN je čelični karabin velike čvrstoće dizajniran za upotrebu u teškim okruženjima. Ovalni, simetrični oblik omogućava optimalno opterećenje karabinera pri postavljanju sidarišta ili spajanju na metalne konstrukcije. Sistem zaključavanja je automatski TRIACT-LOCK sistem.

Torba TRANSPORT 45l

Torba TRANSPORT 45l

15 276.00rsd

TRANSPORT od 45 litara je jako izdržljiv ranac velikog kapaciteta, posebno udoban za nošenje iako je robustan. Napravljen je od materijala bez PVC-a, a njegova zavarena konstrukcija pruža veliku čvrstoću. Idealan je za nošenje na duže relacije sa postavljenim zadnjim delom, pojasom i naramenicama. Izrađen je za upotrebu u teškim uslovima, a poseduje i džep za lična dokumenta.

Unesite reci i pritisnite Enter za pretragu