PETZL

GridGrid
Obuhvatno uže GRILLON 5m

Obuhvatno uže GRILLON 5m

26 580.00rsd

Podesivo sigurnosno uže sa produžetkom za sigurnosno pozicioniranje, rad na krovu, kao i rad na kosim površinama. Dužina se može vrlo precizno prilagoditi svakoj potrebi za udobno korištenje na radnom mestu.Može se koristiti na dva načina. Na bočnim tačkama pojasa gde korisnik radi na visini i stoji na nekom objektu. Ovaj način osigurava bolju raspodelu opterećenja na pojasu. Drugi način kada je na trbušnoj tački za ukopčavanje na pojas i gde se sidrište nalazi iznad korisnika. Težina je raspoređena na pojas i nožne gurtne.Ušiveni završeci sa plastičnom zaštitom na oba kraja užeta drže karabiner u poziciji i čuvaju uže od habanja.

Koturača PRO TRAXION novi model

Koturača PRO TRAXION novi model

24 780.00rsd

PRO TRAXION koturača za postupno zaustavljanje je dizajnirana za postavljanje vučnih sistema. Omogućava instalaciju užeta kada je koturača spojena na sidrište. Ležaj velikog promera pruža visoku učinkovitost i izrazito je dobra za podizanje teškog tereta. Okretni deo olakšava rukovanje, omogućavajući postavljanje koturače pod opterećenjem te direktno povezivanje karabinera i užadi.

Cepin ICE AXE Ergonomic

Cepin ICE AXE Ergonomic

50 500.00rsd

ERGONOMIC cepin je dizajniran za strm led i dry tooling. Oštar ugao drške je idealan za produženo višenje i povećava snagu pri povlačenju. Dvostruka ručka nudi više načina hvatanja i stabilno menjanje ruku. Odličan na kamenu ili ledu, DRI vrh omogućava obrnute položaje. Sa minimalističkim čekićem, glava je zaštićena i omogućava korisniku da ponovo zabije klin. Potpuno je modularan i može se konfigurisati prema terenu.

Uže AXIS 11mm - 100m

Uže AXIS 11mm - 100m

42 000.00rsd

Petzl statičko uže 11mm namenjeno je za rad na visini i spašavanje. EVER FLEX – Specijalna termička obrada stabilizuje jezgro i povećava konzistenciju. Pruža odlično držanje i rukovanje tokom korištenja u svim uslovima (blato, voda, prašina…).

Uže AXIS 11mm - 200m

Uže AXIS 11mm - 200m

84 000.00rsd

Petzl statičko uže 11mm namenjeno je za rad na visini i spašavanje. EVER FLEX – Specijalna termička obrada stabilizuje jezgro i povećava konzistenciju. Pruža odlično držanje i rukovanje tokom korištenja u svim uslovima (blato, voda, prašina…).

Čeona lampa TIKKINA

Čeona lampa TIKKINA

3 840.00rsd

Jednostavna i kompaktna čeona lampa za osvetljenje u neposrednoj blizini do 300 lumena sa širokim snopom svetlosti. Idealna za kampovanje, planinarenje, ribolov, poslove u kući te ostale manje zahtevne aktivnosti. TIKKINA je hibridna čeona lampa kompatibilna s CORE punjivom baterijom.

Čeona lampa TIKKA

Čeona lampa TIKKA

5 340.00rsd

Kompaktna lampa koja je vrlo jednostavna za korišćenje. Čeona lampa ima 350 lumena svetline. Neophodna je kada su u pitanju noćna planinarenja, noćno kampiranje, jednostavno čitanje u šatoru ili putovanja. Fosforescentni reflektor olakšava pronalaženje u mraku, a crveno osvetljenje sprečava zasljepljivanje onih oko vas. TIKKA® dolazi s 3 standardne baterije i takođe je kompatibilana sa CORE punjivom baterijom, zahvaljujući dizajnu HYBRID CONCEPT.

Šlem VERTEX

Šlem VERTEX

13 310.00rsd

Radni šlem VERTEX® pogodan je za rad na visini. Štiti od prskanja metala, zaštita od električnog udara. Zahvaljujući CENTERFIT i FLIP&FIT sistemu, VERTEX šlem je vrlo udoban za korišćenje i odlično naleže na glavu. Podesiva traka na bradi omogućuje odabir nosivosti tako da se šlem može koristiti za rad na visini (EN 12492) i rad na tlu (EN 397).

Vanjska školjka kacige štiti od električnog udara, prskanja otopljenog metala i otvorenog plamena. Mogućnost postavljanja više dodataka: vizir, zaštita za vizir, antifon, čeona lampa, vizir za rad na stablu.

Jag sistem za izvlačenje i podizanje tereta 1m

Jag sistem za izvlačenje i podizanje tereta 1m

34 800.00rsd

Kompletni sistem za podizanje i spuštanje tereta i unesrećenih. Smanjuje težinu 4:1 – 5:1.
Pogodno za rasterečenje sistema pod teretom.

Pojas ASTRO BOD FAST

Pojas ASTRO BOD FAST

68 880.00rsd

Udoban pojas za pristup užetom. Sa integrisanom grudnom penjalicom CROLL L, ASTRO BOD FAST pojas dizajniran je za bolju efikasnost i udobnost prilikom pristupa užetom. Trbušna tačka za ukopčavanje je otvoriva i omogućuje jednostavno postavljanje opreme (hvataljka za uže, sigurnosno uže, klupica i sl). Široki, polu-kruti opasač i nožne gurtne pružaju posebnu potporu i udobnost. Obloženi su i obrubljeni vazdušastom penastom podstavom koja olakšava dugotrajan boravak u pojasu. Brzo postavljanje pojasa s DoubleBack automatskim kopčama. Jednostavna i pregledna organizacija alata i opreme pomoću omči i mesta za postavljanje CARITOOL (držač za alat) i TOOLBAG (torbe za alat).

Klupica PODIUM

Klupica PODIUM

26 620.00rsd

Petzl PODIUM široka i prilagodljiva klupica za udobno pozicioniranje prilikom dužeg boravka na visini. Kompatibilna s pojasevima za visinske radove: AVAO BOD, AVAO BOD FAST, ASTRO BOD FAST.

Unesite reci i pritisnite Enter za pretragu