PETZL

GridGrid
Nožna gurtna FOOTAPE

Nožna gurtna FOOTAPE

3 084.00rsd

Nožna gurtna je podesiva i predviđena je za korišćenje sa malpom za penjanje uz uže. Deo za stopalo je otporan na habanje.

Obuhvatno uže GRILLON 3m

Obuhvatno uže GRILLON 3m

23 880.00rsd

Podesivo sigurnosno uže sa produžetkom za sigurnosno pozicioniranje, rad na krovu, kao i rad na kosim površinama. Dužina se može vrlo precizno prilagoditi svakoj potrebi za udobno korištenje na radnom mestu.
Može se koristiti na dva načina. Na bočnim tačkama pojasa gde korisnik radi na visini i stoji na nekom objektu. Ovaj način osigurava bolju raspodelu opterećenja na pojasu. Drugi način kada je na trbušnoj tački za ukopčavanje na pojas i gde se sidrište nalazi iznad korisnika. Težina je raspoređena na pojas i nožne gurtne.
Ušiveni završeci sa plastičnom zaštitom na oba kraja užeta drže karabiner u poziciji i čuvaju uže od habanja.

Malpa ASCENSION

Malpa ASCENSION

9 240.00rsd

Malpa ASCENSION je ergonomski oblikovana kako bi njeno korišćenje bilo lakše i udobnije, čak ukoliko koristite i rukavice. Donja rupa je većih dimenzija za lako kačenje dva karabinera, jedan za kačenje na pojas i drugi za nožnu gurtnu. Penjalica ima zupce koji se sami čiste, što omogućuje rad u svim uslovima (led, blato i sl.).

Grudna penjalica CROLL L

Grudna penjalica CROLL L

8 640.00rsd

CROLL L grudna penjalica za pristup užetom je jako jednostavana za otvaranje i postavljanje užeta. Mesta za ukopčavanje osiguravaju efikasno pozicioniranje prilikom uspona. Predviđena je za korišćenje na užadima prečnika od 8mm do 13 mm. Hvataljka za uže je integrisana u telo penjalice i onemogućuje preplitanje užeta. Penjalica ima zupce koji se sami čiste, što omogućuje rad u svim uslovima (led, blato i sl.). Hvataljka izrađena od nehrđajućeg čelika ima bolju otpornost na koroziju.

MAESTRO S

MAESTRO S

71 077.00rsd

MAESTRO S je spuštalica dizajnirana za tehničko spašavanje. Olakšava manipulaciju teškim teretom, kod spuštanja i kod podizanja; može se koristiti u primarnom sistemu, kao i u sistemu za osiguravanje. Upravo ta raznolikost omogućuje spasicima da se prilagode bilo kakvoj situaciji na koju mogu naići prilikom spašavanja.

Ergonomska ručka i integrisano kočenje omogućavaju lako kontroliranje spuštanja. Prelazak sa spuštanja na podizanje je trenutan, bez potrebe prebacivanja tereta na pomoćni sistem. Integrirsana koturača sa blokerom ima kolo velikog promera postavljeno na zapečaćene kuglične ležajeve, što osigurava odličnu učinkovitost podizanja.

Sistem AUTO-LOCK automatski zaključava uže kad se ručka ne koristi. Višak užeta može se provlačiti i kroz zaključanu spravu, bez manipulisanja ručkom. Postavljanje užeta je brzo i jednostavno zahvaljujući oznakama na spravi.

Desender STOP

Desender STOP

19 200.00rsd

Nova Petzl STOP – spuštalica sa pomoći pri kočenju. Koristi se za uže od 8,5 do 11mm. Poboljšana kontrola prilikom spuštanja i jednostavnije upravljanje užetom.

Sprava za osiguravanje SHUNT

Sprava za osiguravanje SHUNT

10 740.00rsd

SHUNT je pomoćna sprava (hvataljka za uže) za osiguravanje od pada za jednostruko ili dvostruko uže.

Čeona lampa ZIPKA

Čeona lampa ZIPKA

4 100.00rsd

Petzl ZIPKA je lampa za osvetljavanje u neposrednim blizinama (do 200 lumena).Ima jedinstvenu uzicu na razvlačenje koja je čini vrlo kompaktnom, praktičnom za transport, te pruža razne mogućnosti za korićtenje (na glavi, zglobu, šipkama za šator, na penjačkom pojasu, biciklu). Poseduje crveno diskretno osvetljenje, kao i fosforescentno osvetljenje koje olakšava pronalazak svetiljke u mraku. ZIPKA je hibridna čeona lampa kompatibilna sa CORE punjivom baterijom.

Apsorber sa kukakma ABSORBICA-Y 80 cm MGO

Apsorber sa kukakma ABSORBICA-Y 80 cm MGO

30 000.00rsd

ABSORBICA®-Y MGO je dvostruko sigurnosno uže s apsorberom i kukama
dizajnirano za rad na vertikalnim sigurnosnim linijama, platformama, telekomunikacijskim i dalekovodnim stubovima.

GRI GRI

GRI GRI

13 920.00rsd
Dodaj u korpu
GRI GRI

GRI GRI

13 920.00rsd

Sprava za osiguravanje na samozatezni sistem osiguranja. Predviđena za iskusne penjače i upotrebljiva za spoljnu ili unutrašnju upotrebu. Jednostavno, udobno i kontrolisano osiguravanje i spuštanje sa ručkom. Za jednostruku penjačku užad prečnika 8,5-11 mm.

ARTIKAL TRENUTNO NEMAMO NA STANJU
Apsorber ASAP'SORBER 40cm

Apsorber ASAP'SORBER 40cm

5 508.00rsd

ASAP’SORBER apsorber energije se koristi s ASAP ili ASAP® LOCK uređajem za zaustavljanjem pada. Omogućuje korisniku veći razmak od užeta, a ujedno ga i štiti za vreme rada na visini. Prošivena gurtna unutar torbice zaštićena je od habanja i trošenja te štiti unutrašnje oznake radi lakše inspekcije proizvoda.

Desender I'D s

Desender I'D s

36 000.00rsd

Petzl I’D S je spuštalica za visinske radove sa automatskim kočenjem i anti-panik funkcijom. Ima ergonomsku ručicu koja omogućava udobno i kontrolisano spuštanje. Integrisana anti-panik i anti-error funkcije smanjuju rizik od nesreće uzrokovane greškom korisnika. Auto-lock sistem omogućava korisniku lako pozicioniranje bez potrebe za upotrebom ručice ili blokiranja spuštalice užetom. Sigurnosna kapija omogućava ubacivanje užeta bez skidanja spuštalice sa pojasa. I’D S spuštalica je predviđena za rad sa užadima prečnika od 10 do 11,5 mm i može da izdrži opterećenje do 250 kilograma.

Unesite reci i pritisnite Enter za pretragu